Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile ziyadesiyle önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri safi makam düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve ansızın ziyade bükümı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten zait olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zorunlu kılınmıştır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Sertifika ya da test raporu değerlendirmelerinizde EI kıymeti namına E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın ve acil hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu cenah bazı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde Yangın Kapısı Fiyatları binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, takkadak bir tomar insanın sıkıca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması medlulına hasılat.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page